Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dag


Låt mig slippa
tröttsamma bokstäver

med för stora ord
för det som inte finns

Ge mig enkla meningar
i vardagen

dag för dag om det som är
vårt liv




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-07-08 08:04



Bookmark and Share


  Cris
Ja tack!
jag förespråkar rakt och enkelt språk...
inte trassla in sig i för svårbegripliga metaforer.

denn lilla text får mig att sjunka in och tänka..
Vad skönt!!!
2006-08-31

  Agnes
Så sant.
2006-07-12

    Bostik
Underbar poetik, en lärdom för alla med intresse för att skriva! Jag gav en kommentar till någon som jag nästan är lite blygsamt stolt över: "Det högsta språket är det låga", något som du utförligare än jag förklarar i denna lärdomsdikt!

Ge mig enkla meningar
i vardagen
2006-07-11

  Almagrundet
Ja, det kan inte vara lätt alla gånger för den minsta beståndsdelen i ett ord när den inser vilken begreppsbörda den tillsammans med sina kamrater blidar på en vit och tom bakgrund!
2006-07-08

  kath
livet är stora bokstäver i små förpackningar ........ eller små bokstäver i stora förpackningar ........ eller påse blandat ........ och mitt i står vi och väljer, eller så väljer de oss .... :)
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP