Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma du är missbrukare



Vad såg du i långburken, när burken var tom?
Kände du igen den tomma känslan?
Kanske var det samma känsla du bar inom dig…
Kanske var det din känsla du försökte fylla upp,
När du drack ur burk efter burk.
Den stanken som spred sig i hela lägenheten
Efter fimp och spilld öl
Lukten av skam
Och tomhet
Stanken av ditt missbruk och din ångest




Fri vers (Fri form) av Bebyjesus
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-04-11 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus