Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppars delta

 

 

En klar droppe längtan,

 

 

 

sprids över dina läppars delta,

 

 

 

landskapet glittrar i solen

 

 

 

när vi ler mot varandra.




Fri vers av Livet1
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-12 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1