Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En näst intill banal historia om en vintagejacka och det brustna hjärtat hos den som bär den.


Vintagejacka

Jag tar på mig min vintagejacka idag
Det känns bra
Ingen här ser riktigt ut som jag

Titta på mig
Ja jag kör min egen grej
Med den här stilen kan ingen riktigt mäta sig
Hoppas du kan se
Att du gjorde fel när du lämnade mig
Du är alltid the one who got away

Jag tar på mig min vintagejacka igen
Ska till en vän
Jag känner mig snygg när jag ser mig spegeln
Jag väntar på att nån ska se vilken swag
Jag kommer me'
Men ändå så hamnar jag liksom breve

Titta på mig
Men det rör inte riktigt dig
Du står i centrum och alla omkring dig solar sig
Kan du nånsin se
Att du gjorde fel när du lämnade mig?
Du är alltid the one who got away

Jag tittar på dig
Varför tittar du inte på mig?
Dags att gå hem
Med min vintagejacka igen



Låten: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157152896630205&id=606845204




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-12 22:56



Bookmark and Share


  Millner VIP
Skönt med någon som faktiskt kan skriva.
2020-04-13

  Maiah VIP
Jag har lyssnat på några av dina låtar och måste säga att du är väldigt begåvad!!
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP