Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt ickeformat

Så sitter vi här
min röst och jag.

Den som aldrig skulle tystna.

bland ansökningar till ht 2020
i röran av stekpannor på röd prislapp,
smutstvätt och Sisyfos.

i 2020 som inte blev
Eller jo
nog blev det.

Och så sitter vi här
min kropp och jag

Den som alltid orkade.

som fortfarande orkar
trots att jag stretar emot

på golvet
bland gröna teer
uttjatade livsfilosofier

den jävla envisheten
har aldrig sagt vinnarskalle
har föraktat ordet

komma tredje sist på gympan
bli vänsterytter på grund jävla envisheten

love and light
Bah.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-14 14:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du e en poet i min smak. även jag hör röster. ibland riktigt plågsamt.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån