Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natten drivas bort. Dagen gryr. Joh.1.:5.


Nattskuggan


Han är det,
min påstådde beskyddare.
Född ur mörkret
samt omgivande skymningsväsen.

En själ full av tankar
om vad den kommer ihåg.
Det anser jag vara
ett minnesmärke
över förlorad kärlek
och hur tiden gick.

Han ser ut mig
med sina mörka ögon
och ser fara
i min existens,
kommer närmare,
redo att slå mig.

Men jag stannar kvar
och omfamnar dagen.
För det är min enda vän
som väntar på mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 435 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-16 06:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har en ond ängel som lovar mig himmelriket varje f.m. inget rolig typ. men en sak är klar. ängel är han. han kan ställa in mikrovågsugnsuret på exakt rätt minut.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen