Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sätter sig och pratar om en bok?

Stig med mig,
fall med mig,
dö med mig.
Nej förresten,
dö inte.
Jag har massa
saker att göra
som du måste
göra åt mig.
Här har du
min bucket-list,
allt jag antar
är viktigt
att ha och prata om.
Man måste ha
sitt lager
av upplevelser
förstår du.
Vem sätter sig
och pratar
om en bok,
som inte
är litteratör?




Fri vers (Fri form) av Christoffer Andersson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-16 00:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
efter karolinas begåvade kommentar har jag inget mer att tillägga. du e bra kristoffer.
2020-04-16

  Hon kallar sig poet VIP
Jag blev nyfiken på titeln för jag tänkte på det där med böcker och det digitala läsandet i går. Avslutet lämnar en öppen tolkning som jag åtminstone uppfattar det som men kan ha fel. Tänker lite på John Locke eller Descartes i ett. Det där med "tabula rasa" eller ...
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson