Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vilar en ängel i mitt bröst

Förlåt, men orden tillhör

fortfarande dig,

jag kan inte ge dem till någon annan

ännu,

så jag samlar dem på hög

och döper dem

till din avbild.

Det vilar en ängel i mitt bröst

med vingarna tätt slutna om hjärtat

och i kulisserna där själen har sin tron

sjunger fåglarna i dur

på kvistar av sprödaste björk




Fri vers (Fri form) av Christoffer Andersson
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-11 12:39



Bookmark and Share


  Jenny Leine VIP
Mycket vacker och ren och klar i sin kärleksfulla ton.
2023-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din fina text.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson