Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen mellan ögat och hjärtat är den kortaste på jorden.


En ängel på bara fötter

Vägen mellan ögat och hjärtat
är den kortaste på jorden
när du ligger så mjukt
i mina armar.

Jag vill fylla min poesi
med solen i din blick,
dina läppar
så fruktigt söta.
Kärlekens akt
är att vidröra himlen,
en touch av
gudomliga riken.
Du doftar och smakar
som honung ikväll.
Ett tempel får liv
och tar eld.

Jag faller på knä
för din skörhet;

prisar din skönhet,
din hud och min lott.
Hela världen skälver ikväll.
Vad var det som hände?
Var kom du ifrån?
En ängel på bara fötter
väckte mitt hjärta till liv.




Fri vers (Fri form) av Christoffer Andersson
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-11 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson