Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om alla kvinnor skulle avstå från mannens säd

Jag ligger inte sked med dig än,
först kysser jag bort det bleka;
från minnesmyllans mossa,
från hårfäste till fotvalv,
tar din smärta, samlar den
i en skål av snidat guld;
prisar kärlekens gud att jag får
vara så nära.
Om alla kvinnor
skulle avstå från mannens säd
under en livstid,
skulle mänskligheten dö.
Så jag kysser färgen
tillbaka på din hud,
smeker din blomstrande kind
och fyller mina ord
med lotusblommor.
Sedan ska vi ligga sked,
och då ska jag viska ur mig
alla ord som jag sparat
i väntan på dig.




Fri vers (Fri form) av Christoffer Andersson
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-09 14:57



Bookmark and Share


  1amDina
Ouch, den satte sig där den skulle!
2023-09-27

  Månfare VIP
det andas vördnad, förvånande!
2023-01-09

  Solstrale VIP
Intressant tanke, bra poetiskt värde!
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson