Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råd & tråd


Följare


I denna tid
så trådlös

det gäller ej bli rådlös

jag lyssnar spänt till råden
försöker följa tråden

så kjolen ej blir vådlös






Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-04-16 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP