Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg



Vi samlar orden från förr
Då rösten var varm och klar
För i tomheten du nu lämnar efter dig
Så plockar vi minnen
För att hålla dig högst levande
Sorgen blir inte lättare
Men du syns mer då
Och även om hjärtat värker
Så måste det få göra det
För det är kärleken som talar
Och kärleken är en glädje
Över att du har funnits




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 108 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-16 10:16



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
En saknad och hyllning till någon förlorad men också vunnen...ja en känsla som många av oss bär på och med oss genom livet.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish