Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotre. Lungor.

Det har varit tungt ett tag.

Men idag kände jag det.
något jag nästan glömt
rotar längst bak i skallbenet

Lungorna fylls

med min gatas uppsopade damm,
ett pirrande solljus
batterisyran är ren och fräsch

Konspirationsteorierna haglar
som avgasbesmittade tussilago
längs med motorvägen.

Tänk om.

Lungorna fylls, men.

Fylls de återigen,
eller fylls de igen?




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-16 11:20



Bookmark and Share


    Askanden
lungorna fylls...
hade betytt något helt annat för mig
innan epidemin

nu för det tankarna till virus
virus
och åter virus
2020-04-16

    minnsminna
Wow! Gillar verkligen dina texter.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån