Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid ha dig naken

I mina ögon är du alltid naken
Du klär alldeles utmärkt i din Adamsdräkt

Jag når dig bäst med långa blickar
Nära kyssar

Min mun som cirkulerar
Mellan dina lår
Och hjärtetrakten

När du sen bottnar

Når

Ser

Mitt inre

Voltar världen
Roterar den kring sin axel

För att till slut stanna

Tiden









Fri vers av Nina Nightwish
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-19 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish