Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattamat för den vedervärdiga

Utebliven skönhetssömn
jag vrider mig i lakan
vem fan behöver mindfulness
när kylskåpet erbjuder bättre tröst

Nattamat för den vedervärdiga

En glupsk djävul i min magsäck
vrålar sitt helvetesvrål 01.22
rester
dressing från tub
jag slukar allt i min väg

Nattamat för den vedervärdiga

Snälla fyll mitt hål
jag är bottenlös
jag behöver sömn
inte tomma kalorier




Fri vers av Människohare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-20 01:32



Bookmark and Share


    Askanden
jag fick också attacker av craving nattetid, t.o.m när jag som.

det fungerade faktiskt att kedja ihop dörrarna till kyl och frys och lägga nyckeln på balkongen långt bort.

hungerattackerna avtonar men det tar tid.
2020-04-20

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är svårt att motstå suget..
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP