Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet

Vågspel
Vaggar

Söver

Horisonten
Bortom
Vattnets yta

Brinner

Slocknar sedan
I nattens ömma famn

Solens första strålar
Kysser ännu en
Morgondag




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-21 22:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Men så underbar liten skapelse!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish