Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tiden är


Tid

Tid,
det enda som jag inte har,
är det enda som de vill ha.
Tid.
Det är så förbannat,
jag har allt annat,
de inte vill av mig ha.

Min tid är så sträv,
den rinner iväg.
I vår tid,
har vi inte tid med tid...




Fri vers av Klipparen
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-22 12:06



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Sträv var träffande!
2020-04-24

  wiria77
insiktsfulla rader
så sant de du skriver om
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen