Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Åker dit den vill,
kan aldrig vara still.
Kan aldrig vara tyst,
du tror det är en viskning.
Den rufsar om ditt hår,
den får dig att fälla en tår,
vågorna i havet formad därav….




Fri vers av Klipparen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-23 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen