Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats

Jag har hittat en egen plats
i den kollektiva skogen
på avstånd hörs
motorvägars sus

På något sätt känns det
som om detta bergiga parti
uthamrats av något större
för min inre frids skull

De får aldrig hitta hit

Du får aldrig hitta hit

Alla har vi platser
vi värnar om
innerst inne i själen
eller längst ut i ödemarken




Fri vers av Människohare VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-22 17:08



Bookmark and Share


  Klint
jag har också en sådan plats

tycker om!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP