Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem du vill

glöm aldrig
du är vem du vill
vad du vill

låt ingen ta det ifrån dig
att du är vem du vill
vad du vill

glöm aldrig någonsin
du bestämmer över ditt liv
du är vem du vill
vad du vill




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-23 09:56



Bookmark and Share


    Askanden
jag bestämmer någorlunda över mitt liv

men inte är jag den jag vill :((((((
2020-04-23

  Solstrale VIP
Ja det är så sant!
2020-04-23

  ULJO
Kloka ord. Bokmärke
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77