Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min döda pappa. Han blev mördad 14/12 1990


Mitt i tystnaden brister klippan ut i skrik



Låt mig få vara
med dig
Håll om mig

Låt mig få dela
sorg, bekymmer
och
nöden med dig ...

Nu vilar hans kropp
i jorden stilla
och blir väckt
till den himmelska glädjen

Här vilar
under denna sten
min älskade pappa

Får jag aldrig mer
se natten lysas upp
och
hans vackra ögon

Vart flydde du
Har jag drömt dig ?




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 770 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2020-04-23 11:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2020-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Sorg och saknad som känns...man glömmer aldrig...
2020-05-02

  den nakna poeten
helt otroligt skickligt skrivet du är fantastisk på det du gör Bravo!
2020-04-26

  Solweig Jansson VIP
Din vackert skaldade sorg griper tag i hjärtat ! Inför döden står vi alla hjälplösa !
2020-04-24

  Solstrale VIP
Sorg saknad efter en hastigt förlorad far som du med hjälp av poesin bearbetar förmedlar och leder andra in i insikt! Mycket modigt och med kärlek och vördnad! Tack för du delade med dig!
2020-04-23

  Nils-Robert
Vemodigt om döden och att mista sin far.
2020-04-23

  Kungskobran VIP
Gropen är mörk och sval
den är allas sista val
2020-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och saknad vackert och känsligt med äkthet beskriven. Dina ord går rakt in i hjärtat!
2020-04-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert, sorgen finns kvar länge.
Jag tycker om de korta raderna
där varje ord blir viktigt.
2020-04-23

    ej medlem längre
Så vemodiga men så vackra och kärleksfulla ord!
2020-04-23

    ej medlem längre
Vackert om saknaden efter en far. Beklagar sorgen..
2020-04-23

    ej medlem längre
En text full av sorg och saknad, och hur nakna vi står inför döden. Dina ord landar i de sista radernas skönhet som åskådliggör känslan av overklighet. Fint.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic