Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min käraste vän - S

Så klyschigt

Jag ser i syne
Dina organ är synliga
Kan inte slita blicken från ditt hjärta
Aldrig sett en i verklig form
Ditt hjärta, jag tror inte det är rätt
Tittar närmare
Något måste vara fel
Den trycker i väg dina andra organ
Andningen blir svårare
Hjärtat är för stort
Och växer
Du andas tyngre
Jag kan se, se hur du anstränger dig för att andas
Panik växer inom mig
Det finns inget stopp
Den har expanderat
Men du fortsätter andas




Fri vers (Fri form) av Shaida
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida