Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hårt

En förlupen tankegång
söker upp mig
tiden väntar inte på oss
den rusar genom vårt blod

Där jag tar slut
där börjar du
vi håller så hårt i livet
vi måste fortsätta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-04-24 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP