Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marken

marken är min nu

som en halsduk om halsen

låg löven vävda




Bunden vers (Haiku) av Inez L
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-24 15:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Markerna exploderar i mångahanda kulörer som partiellt ändrar karaktär
vid höstens inträde. Men markerna glöder oavsett...
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L