Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofem. Den tjugofemte.

En rolig slump det där.
med datum

Symptomatiskt för dagen.
en förbålt lång dag i blåstället
och jag vill bara släppa ut håret

let my hair down
åka hem
stay safe
"corona can't stop us"


vi behöver en ny stekpanna
nåt måste man ju göra

vi behöver en öl med polarna
en finmiddag på stan

vi behöver ta studenten
det är ju vår tur

vi behöver något
kanske nästan vad som helst.

Utom.


Punkt.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-25 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån