Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fibromyalgi

blodprov röntgen pulsoximetri

sjukgymnast läkarsamtal kanske terapi 

och sertralin every morning

men det finns 

ingenting

cymbalta och quetiapine 

det finns ibland bara 

att låta kroppen give in 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad