Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du hade mig vid: "Jag babblar alltid under film"

 

 

"Nä, jag fattar inte heller att du har på dig jeans"

 

 

"Ta av dig!"

 

 


(drog på mig mjukisar)
Du väntade i soffan i tajts och svart urringad topp
log och sa: "Nu ska vi ju ha det bekvämt"
Och du hade mig egentligen långt innan
vi spanade in utbudet
Valde mellan serier på Netflix
och film på Viaplay

 

 

 

Vi såg inte mycket av den filmen
Men faktiskt
Bland det första du avslöjade
om dig själv var:

 


"Jag pratar alltid under film"

 

 

 

#Spoiler alert
Du hade mig där och då
För jag tänkte...
Du är en sån människa som bubblar
inombords
Som bara måste få berätta nåt roligt
när tajmingen är illa
eller när vi går på stan
Uttrycka dina känslor högt och fnittrar
Spoiler alert
"Gud, vad du var söt"
I uppsatt den där...gången

 

 

Spoiler alert
Och du hade mig ...vid varje kram
När du flörtigt under täcket
i dm meddelade att du är lite av en
"hemmanudist"
Fick mig att gapa och tappa hakan

och du hade mig när du smekte ärmen
på min fluffiga jacka
som du kallade "den är gosig"
eller när du flinade och sa
så här om mina bluetoothlurar
som du stoppade i väskan:
"Jag kanske behåller dom"

 

och jag gjorde en liten konstpaus...

 

 

 

innan jag mumlade nåt osammanhängande svar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-04-26 18:42



Bookmark and Share


  Elin Himinglæva
Så väldigt fin
2021-01-03

  Gin83
Underbar
Så modernt och mjukt och skört och bedårande och sensuellt och ja typ allt.
Underbar att läsa
2020-11-08

  Noll Grader
Så jävla bra!
2020-05-07

  Sandra De Freitas VIP
Denna är fantastisk! Love it
2020-05-01

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-04-27

  Ola Rydberg
Så levande och bubblande härligt
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP