Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jabber

Scorch my dreams
in streams of screams,
fields of needs
or dreams of deeds.

I see at least
the fiest I reach,
the priest I greet;
defeats I tweet;

the peak I tweak -
its glitch and breach,
a leeches preach
- at piontless reach.

The due to you
is what I do,
for you I do
a due to you.

I'll queue you too,
just do me due,
I'll do to you
what you would do.

I knew I threw
the you I knew,
due to things
you want me to.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Christoffer Andersson
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-26 18:47



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Kul nonsensvers med olika rimtyper och ljudhärmningar.
Anar också allvarliga undertoner.
"Jabber" antyder ett slags slagväxling, en ordboxning både för träning och mmatch.
2020-04-27

  Emanuel Sigridsson VIP
Det känns som att stiga in under ett valv där jag saknar en kompass, in i ett språkligt rum där rytmen är taktfast, logiken håller i orden i en frenetisk kamp mellan tre pronomen där ett You stegrar sig i någon form av samförstånd. Vilket då skulle innebära att orden vinner i kvalité, går mot något bättre räknat från de första stroferna.
2020-04-27

  Hon kallar sig poet VIP
Skönt flow och mycket sagt kortfattat.
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Andersson
Christoffer Andersson