Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalbaggarnas betraktare

Det är en märklig man
som går längs trottoaren
Reslig men krum
alldaglig men särskild
han har en annan slags ögon

Han slokar med sänkt blick
inte för att undvika uppmärksamhet
utan för att beskåda jordlöparna
som passerar gatan
med livet som insats




Fri vers av Människohare VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-28 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP