Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vill drunkna dränkas bli dränkt i dina ord



du är som när orden plötsligt tar slut
som när livet fyller mig med tröstlös längtan
och jag inhalerar taggtråd och metall

du är som när luften plågsamt tar slut
som när natten ber mig kyssa det svarta
men allt jag kan göra är att svälja tungan

och när du i skymningsstunden
dränker min mjölkvita hud
bland vida bäckars näckrosor och mygglarver

så ska jag fortfarande
som om inget annat spelar någon roll

sakna dig




Fri vers av Smultris
Läst 824 gånger
Publicerad 2006-07-10 00:33



Bookmark and Share


  Bevingad
Otroligt vacker poesi för den berör mig.
2006-07-20

  Ms Lovecraft
Starka ord, sköra rader och vackra bilder som berör, även om jag inte riktigt gillar slutraden. Funderar på om texten hade tjänat på att inte bli fullt så uppenbar? Bara en tanke...
2006-07-10

  Mats L.
Fint skrivet smulan
2006-07-10

  madinsane
jisses kvinna. du gör mig rysande, lysande, frysande trots att temperaturen står i lågor utanför.
jättevackert. addar till favoriterna!
2006-07-10

    Mystery
Väldigt stark dikt, välformulerad och du skriver den verkligen målande.. *gillas*
2006-07-10

  Per Teofilusson
Mäktiga bilder om självupplösning. Sista korta fristående raden tillintetgör alla eventuella lockrop åt det poserande till: och tvättar s.a.s. hela verket rent på attityd. Ensamheten blir aldrig cool, så skönt att läsa. Per T.
2006-07-10

  K*
du är som när orden plötsligt tar slut
du är som när luften plågsamt tar slut

wohho !! dessa rader är sjukt bra , de bara skär i mig !
mäktigt och asbra !!
2006-07-10

  Laijza
Berörande fint, Smultronet.
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris