Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosex. Lojal.

Jag vet ju egentligen
varför jag håller det
så högt.

Lojaliteten.
Den ständiga hederssaken.

Även i mötet med människor utan heder.

Klart man ska ställa upp!

Eller.

Och hur det nu än är
även jaget har en prislapp.

Kanske är det dags att avsluta realisationen.

byta till svarta priser
byta till allvar
byta till det som andra för

ordinarie priser som är så förbannat höga.

Kanske är det dags att sluta med kanske.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-29 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån