Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämningsglänta



Människan är också natur
andetagens ljus bakom bröstben
en helig plats att vila vid




Fri vers av Rachel Roth
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-09 13:23



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Om det otroliga- en människa.
2006-07-09

  andrasidan
En skör plats minsann.
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth