Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta ton

 

Nu upphör mina ord

ingen udd ska vässas mer

jag reser från den jord

där oron plöjt sig ner.

 

Jag ser dig aldrig mer

hör ej någon sång

det ofattbara ter

sig väckas gång på gång.

 

I lidandet jag vaknar

och drömmer utan prakt                                    

finner så den saknad

som har mig i sin makt.

 

Nu tar jag strax adjö

av rimmet och reson

men tänker inte dö

bara stilla byta ton.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-30 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP