Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arv

Mitt förkolnade hjärta
Som en död sparv på vägen
Dina eldar
I andra läger
Min tystnad
Skriker och ringer
I öronen
En tät mask
Snörs åt
Ändå läcker lite
Ut




Fri vers av nu 1.0
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-01 13:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Eldsprakande skrivelse!
Med glöd inuti som
blir kvar efter
Läsning!

2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Stark dikt om sorg och längtan.
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0