Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Sitter och väntar på framtiden

Allt är så ovisst

Strävar mot tids optimist

som alltid ligger framåt

Ger dagen en mening

Vad är bäst en kropp som tar dig dit du vill

En längtan att glädjen ska toppa bägaren med glass med mildhetens choklad

Starta dagen njut

Väntan är där snart slut

snart kommer tåget som tar dig hoppfulla möjligheter......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-05-01 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP