Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor

jag har aldrig varit vacker
har aldrig sett mig själv som någon särskild
egentligen har jag aldrig riktigt stått ut med att se mig själv i spegeln

men under dina hårda händer blir jag någon annan
något annat

du planterar röda rosor på mina kinder
rosa klematis kring min hals
mörklila penséer på mina skinkor
blåklockor på mina bröst

du håller mig fast
hårt
nära
där jag vill vara
i din trygghet
ditt begär




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-01 20:13



Bookmark and Share


    Havsblod
Men åh så målande och gick rätt in i hjärtat!
2020-05-07

  Domenico VIP
Starkt...både färgpalett och innehåll!
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium