Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig jag

Aldrig jag
Nej, aldrig du

Att tänka så
Nej, aldrig du

Att hoppas så
Nej, aldrig du

Att skratta så
Nej, aldrig du

Att säga så
Nej, aldrig du

Att göra så
Nej, aldrig du

Aldrig jag
Nej, aldrig du

Jag?
Jo, du












Fri vers av aPorcupine
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-07-09 12:14



Bookmark and Share


  Silverprinsen.
inledande raden är het - on fire - men sedan lugnar den ner sig likt en svensk.
2007-03-23

  Davidoff
klurig
2006-11-05

  alx
bravo :)
2006-10-22

  Novemberflickan
bra tjejen<3<3<3
2006-10-05

    Klick_
klurig och tjorvig, inte riktigt min stil...
Men ändå lite läcker :)
2006-09-08

    ej medlem längre
Modernt? Inte min stil, men nu ska jag försöka vara objektiv. Hyfsad ordlek som vaggas in i läsaren och blir intressant. Ja intressant, nästan så att det inte är sant, är det rätta ordet för denna dikt!
2006-07-20

  DanSan
************************

Skönt med lite nytänkande i

all enkelhet men som förmedlar

en att tänka efter när man

läser dessa rader . . . då får

det en klang som ljuder . . .


"Aldrig jag
Nej, aldrig du

Jag?
Jo, du"


Bra diktat och poetat!!!

MVH Dan


************************
2006-07-10

    Bim
klurig ,lurig,rak och krokig och en smula tokig.Läser den högt och vill ha ett frågetecken efter jag i slutklämmen,-riktigt eller?Hälsn.Bim
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine