Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Jag blev rik när jag upptäckte
materialismens blödande sår

Jag är inte längre avundsjuk
på de bättre bemedlade
deras rikedom vilar
på ett svagare fundament

Det finns inget att hämta
i skinande föremål
minnen av soliga dagar
kan aldrig rosta




Fri vers av Människohare VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-03 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP