Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårstädning

En dålig eftersmak
som surt kallnat kaffe
lämnade du i farstun
när du gick

Jag har skrubbat varenda vrå
som du befläckat
med din giftiga gas

Men väggarna minns
luften går inte att vädra ut
din sugklocka fastklamrad
under mitt skinn

Måste jag fräta bort all hud
ömsa det gamla
för att bli fri




Fri vers av Människohare VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-04 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP