Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känna våra själar älska och lära rädda vår värld jao!


Svåra Tider

det snackas om svåra tider folket lider av coronavirus/
men sen mina tonårstider har polare dött i ODer/
varje år det tårar rinner när det hissas ner kistor/
men glömmer aldrig våra minnen mina bröder och systrar/

vet att ni över mej tittar när jag försöker att lyckas/
söker efter lyckan med lyktan i mörkrets dystra tystnad/
och tänker inte sluta att finnas trots att dom belönar de blinda/
vill att kärleken ska vinna över dessa döda blickar/

så sluta hyckla! ni ger hem med brutna nycklar/
folk har dött i alla tider opolitiker ute och cyklar/
sjukt vad dom hycklar! för att behålla djupet i fickan/
tjänar du inte vita pengar blir du satt i finkan/

orten brinner bråk med Pigsen som har storhetsvansinne/
och styrs av folk som kan jämföras med psykotiska nazister/
men jag hoppas att vi hinner och klarar vända det hära/
känna våra själar älska och lära rädda vår värld jao!/





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 568 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2020-05-05 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"och tänker inte sluta att finnas trots att dom belönar de blinda/
vill att kärleken ska vinna över dessa döda blickar/"

det sägs ju att kärleken är blind. så det är rätt att belöna blinda blickar. "but love is not blind, love sees all, but does not mind" =*)
2020-07-20

  lodjuret/seglare VIP
Livet är allt bra intressant. I ena stunden står människor upp och applåderar någon, vilken i nästa stund avslöjas som grov fuskare eller milt sagt kriminell. God tro, är väl ursvensken mest känd för? Nä, god tro finns över 'hela värden'. Kul med texter, de sprider så mycket som ger upphov till känslor och tankar.
2020-07-10

  bibbi ahrnstedt
Tack, så sorgligt men sant, gillar din rad "vill att kärleken ska vinna över dessa döda blickar/"
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl