Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv och patetisk

De ståtliga gudinnor
vi såg upp till förr
har förlorat sin strålglans

Var det någonsin så enkelt
att dyrka de vackra
utan att begära något
i gengäld

Vilsna själars samfund
vart tog ni vägen?
ni som poserade och koketterade
trodde på illusionen
av äkta skönhet

Jag vet -
det är naivt och patetiskt

Låt mig få vara:

naiv

och

patetisk




Fri vers av Människohare VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-07 00:17



Bookmark and Share


  danne //
Bra med ilska .menar både texten å att man bör få visa den....
Samma gäller att få vara naiv och ömklig ... fint
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP