Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

saknar
mina förldrar
saknar att åka dit
fika
umgås

i dessa tider som råder
sitter de i karantän
vi är försiktiga
vi har inte setts sedan januari
de bor dryga tjugo mil härifrån

tur det finns facetime
telefon
vi ringer varandra varje dag
vi facetimar
vi tänker på varandra
vi finns
om än på distans

vad vi längtar
få krama om varandra
få vara
umgås
skratta
göra utflykter
bara vara i nuet
tillsammans





Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-07 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara vara kan man inte undvara. Att få rå om varann fysiskt är ju så mycket bättre än allt digitalt - bra inlägg i betten om corona-eländet!
2020-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Vi lever på små isolerade öar, sitter på stränderna och längtar efter gemenskap!
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77