Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ett kort ögonblick
en frusen tår
en bit av kärlek som består

Var vi i världen oss vända
står vår kärlek som det enda
Svaret vi alla söker
finner vi om vi oss själva möter

Utan lyckan och tryggheten i oss
hjälper inget extra bloss
Finn gnistan i dig
och låt den sedan fylla mig





Fri vers (Fri form) av BlackRaven
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRaven
BlackRaven