Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Jag är svaret
Jag är den enda
Jag är kärleken, tryggheten och harmonin
Jag är alltet
Jag är inget
Jag existerar

Jag är allt för mig
Jag är allt jag behöver

Hitta mig




Fri vers (Fri form) av BlackRaven
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRaven
BlackRaven