Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön för kärleken


Bön

Jag ber en stilla bön,
en bön för och om kärleken mellan två individer
En kärlek så klar och sann
men fördunklad av tidigare skuld och skam

Om jag ber en stilla bön
en bön för kärleken mellan två individer
en kärlek som borde vara självklar och stark
kan ni då hjälpa oss bryta ny mark?

Kan ni hjälpa oss lyfta slöjan som fördunklar?
Lyfta känslorna av skuld och skam?
Fylla rummet som blir över med klarhet
Så vi blir älskande i all evighet





Fri vers (Fri form) av BlackRaven
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRaven
BlackRaven