Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollförlust

Kontrollförlusten när något plötsligt vräks ut
av en medspelare är det som gör ondast
Chanslös i att påverka det som uttalas
Jag har ingen talan
Jag kan inte längre styra
Det är det som gör ont
När jag vet att jag förlorat
När jag vet att jag är maktlös
Kontrollförlust.




Fri vers av BlackRaven
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRaven
BlackRaven