Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog

Det är en dag i maj
Solens strålar letar sig ner mellan trädtopparna
Jag går vid din sida
Nervös men ändå hemvan
Det är ett tag sedan vi sågs
Vi
Vi som älskar varandra men som inte kan vara med varandra
Vi
Vi som befinner oss i gränslandet
Du och jag
Här går jag bredvid dig på en promenad i skogen
För rädd för att hålla din hand

Vi når en vacker glänta där solen vilar sina strålar
Vinden står stilla
Doften av gran fyller våra näsor
En koltrast sjunger bland träden
Vi breder ut våra jackor i gräset och slår oss ned
Jag ser upp mot skyn
Njuter av att ha dig vid min sida
Njuter av att höra skogens ljud

Jag öppnar mina ögon och ser på dig
Jag ser hur du tvekar
Hur du är lika rädd och nervös som jag
Vi skulle ju bara ses och säga hej
Du och jag som vänner
Tanken passerar och jag ser hur du tänker samma sak som jag

Du lutar dig fram mot mig och kysser mig
Åh, du ljuva kyss
Kärleken till dig porlar som en forsande bäck i mig
Din kyss sprider sig genom hela min kropp
Jag blir varm
Lycka fyller hela min varelse

Två läppar som känner varandra så väl
Två tungor som vet precis var de ska
Du lutar dig över mig och dina händer börjar smeka min kropp
Jag ryser
Jag blir het
Vill ha mer
Jag trycker mig närmare dig
Vi rör oss som en
Majsolen skiner på oss
Vi
Paret som i skogens glänta finner varandra igen
Din hand glider in innanför mina trosor, smeker mig
Mina andetag blir djupare
Jag drar i dig
Mina händer suktar efter dig och jag vill känna din lena kropp under fingertopparna
Vi drar av oss våra byxor
Du smeker mina bröst
Jag drar dig i ditt hår
Händer dansar över naken hud
Din tunga leker mjukt mellan mina lår
Jag vill bara ha mer
Min kropp längtar
Trånar

Jag känner hur det bränner bakom ögonlocken
Jag känner tårar av lättnad
Tårar av saknad
Tårar av kärlek och av sorg tränga upp i mina ögon
Mitt hjärta värker efter dig

Vi ser varandra djupt i ögonen
Du ser mig på riktigt
Jag ser dig

Jag är redo, jag vill ha mer
Du lägger dig över mig, kysser mig
Känslan när du tränger in i mig
Fyller mig

Du och jag blir ett
Det har alltid varit vi från första början
Du och jag
Tillsammans
Vi älskar
Ensamma ute i skogen
Fåglarna sjunger
Solen värmer våra nakna kroppar
Doften av gräs, gran och knoppande vårblommor
Intrycken fyller hela min varelse
Mer i linje med livet, naturen och universum har jag inte varit
I detta ögonblick finns ingen annan än du, inget annat betyder något
Jag vill ha dig
Du vill ha mig
Vi älskar




Fri vers (Fri form) av BlackRaven
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-23 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRaven
BlackRaven