Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän. Nog vågar du läsa?

Var tog du vägen?
Det finns ju olästa rader om lårhöga stövlar och nylon
Kyssar på bara strumplästen
Och en söm upp till musen

En outtalad kyss mot bara läder
Mer vild än tam

Röda läppar och glamour
Stram i blick
Nog drar det i din pick?

Ljuva toner av musik
Mjuk choklad i bit
Munsex och kåta blickar
Nog tror jag att du tittar
Finns inget blunda
Våga leva
Se henne strippa
Våga sippa

Små små

Bubblor

Skål och välkommen!




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-09 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish