Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

Ett tillfälle
sänt från ovan
värt att våga
ställa frågan?

Minnen säger
att tyst är bäst
våga våga
ett litet test?

Det är frågan
men inget krav
hur ska jag nu
det klara av?




Fri vers av aPorcupine
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-07-09 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finstämd dikt på vers. Lite barnslig och mysig, men som ändå alla mänskor kan infinna sig i, vare sig de vill eller inte.


Bra skrivet!!
2006-07-20

  DanSan
*********************

Finstämd dikt på vers

om just det där att våga!

MVH Dan


*********************
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine