Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tistel







jag sjunker
mjukt i mossan
medans världen
skiftar färg
I juli är grönskan nästan
lika mörk som natten
och eklöven
som koagulerade blodkärl
redo att få en stroke
och dö på kuppen
Vi lägger barnen i skuggan
och i ljuset skådar vi svanparet
i det ljumma havet
jag försvinner där
men vaknar
av bonden som skördar
och inser
att utsikten är storslagen
och vackert oxå är
en tistel bland havre




Fri vers av Krax von skata
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata